Blagdanska večer otvorenih vrata i prijave

Nakon uspješno završenog dana otvorenih vrata na HCL Minecraft Vanilla serveru koji se održao 3.12.2016. godine, HCL zajednica poziva Vas na još jedan dan odnosno večer otvorenih vrata, ovoga puta sa blagdanskim ugođajem! Prošli dan otvorenih vrata pokazao se uspješnim za server i za igrače koji su došli podružiti se ili pogledati spawn te baze drugih igrača. Na server se spojilo preko 60 različitih igrača, a nakon završetka dvoje igrača koji su nas posjetili pozvani su da se trajno pridruže serveru.

Blagdanska večer na HCL serveru održati će se 28.12.2016. s početkom u 18 sati. Očekuje Vas dobra zabava, druženje s drugim gostima, igračima HCL-a, razgledavanje božićno uređenog spawn-a, mini-eventi poput grudanja u areni i ledenog labirinta, vatromet, jedenje slastica i još puno toga. Svi ste pozvani i nadamo se da će te doći u velikom broju. Za ulazak na server potreban je kupljen (premium) Minecraft račun. Također, mole se svi gosti da se lijepo ponašaju. Svako neprimjerno ponašanje biti će sankcionirano zabranom igranja.

Druga važna obavijest vezana je uz prijave na server. Prijave će početi 1.2.2017., a više informacija biti će objavljeno naknadno. Ako imate kakvo pitanje pogledajte video objavu na YouTube kanalu DorothyKanzas i postavite ga u komentarima ispod, ili slobodno pristupite HCL Discord Fun serveru (link u prethodnom članku) ili službenom HCL forumu.