Dan otvorenih vrata servera 3.12.2016.

Aaaaaaaaand we’re back! Nakon kraćeg odmora (nekoliko mjeseci) od pisanja na najboljem portalu najbolje Minecraft zajednice u regiji, vraćamo se aktivnom pisanju uz bombastičnu objavu. Od prošle obavijesti na portalu puno toga se promijenilo u našoj HCL zajednici i na HCL Minecraft serveru. Na server je stigla nova mapa (nova sezona) koja je aktivna i dalje, a šuška se kako će dulje vrijeme biti aktivna. Trenutna verzija Minecraft Vanilla servera je i dalje 1.10 . Na server je pristiglo nekoliko novih igrača preko prijava i preko poziva drugih igrača. HCL Minecraft server ima nove/stare administratore, za tehničke stvari tu je dobar stari djPtica dok je novi community admin DorothyKanzas. Zahvaljujemo se našim starim administratorima Shicko93 i GringoOkocha10 dok našim novim administratorima želimo puno sreće i usjeha. Otvoren je HCL Fun Zone Discord server na koji se slobodno možete pridružiti te popričati i igrati igre s članovima naše zajednice. Pssst, često igramo Paladins i Town of Salem …

Ako se želite pridružiti našem javnom Discord serveru unesite sljedeći pozivni link: https://discord.gg/hEAXddt . Ovaj pozivni link trebao bi biti uvijek valjan, no u slučaju da nije tako slobodno ga zatražite na našem HCL Minecraft forumu. Molimo sve nove članove da se lijepo ponašaju i da poštuju druge, u suprotnom će se admin djPtica jako naljutiti!

Glavna tema ovog članka tj. obavijesti, kao što možete vidjeti po naslovu, su dani otvorenih vrata HCL Minecraft Vanilla servera. Što su dani otvorenih vrata? To je poseban dan u godini kada će svim igračima Minecrafta (potreban kupljen Minecraft) biti otvorena vrata servera za razgledavanje! Server će taj dan po prvi puta u povijesti maknuti svoju whitelist-u i svaki igrač koji će ući na server biti će u Advanture mode-u. Na serveru ćete moći razgledati dosad izgrađene građevine i baze, i razgovarati s igračima servera i drugim igračima HCL Minecraft zajednice. Za što bolje razgledavanje preporuka je da pogledate koordinate baza na forumu ili da pratite ceste koje vode od spawna. Također, nemojte zaboraviti na Discord Fun Zone server!

Prijave nisu potrebne, server neće biti whitelistan. Molimo igrače da se lijepo ponašaju, budu pristojni, poštuju druge igrače i obavezno pravila HCL Minecraft servera jer tko zna, možda Vam ovo bude dobra prilika za upad na server. Dani otvorenih vrata održati će se u subotu 3.12.2016. od 13 do 21 sat. IP servera biti će objavljen naknadno. Za sva dodatna pitanja pišite na forumu ili nas posjetite na našem HCL Fun Zone Discord serveru.

IP: 91.241.53.70:25565

Intervju