Bilo jednom na serveru 07

Bliže se zimski blagdani, Božić i Nova godina, a to ujedno znači kako se bliže i zimski praznici. Vrijeme koje provodimo u toplini svoga doma, družeći se sa svojom obitelji i prijateljima, jedemo i pijemo obilno te uživamo u snježnim radostima. Također, zimski praznici znače još nešto bitno i zabavno. Školarci i studenti ne moraju pohoditi nastavu, pisati zadaće i učiti već mogu uživati u onom što najviše vole, a to je naravno igranje Minecrafta na HCL Minecraft serveru. Bila to vanilla server ili creative server, sa zadovoljstvom očekujemo nagli porast aktivnosti na serveru. Hajde više ti praznici…

Običaj je već nekoliko sezona na HCL Minecraft serveru, da za vrijeme zimskih praznika igrači urede svoje baze, a pogotovo spawn uneseći dašak blagdana i zimskih radosti u njega. Također, mnogi igrači će na svoj skin postaviti i kapu djeda božićnjaka, dodatno unašajući dašak blagdana, a možda nas i Mojang iznenadi kakvom izmjenom (chest izgleda kao dar). Najčešće je spawn uređen tako da se postavi snijeg oko njega te naravno da se sagradi nezaobilazna božićna jelka koju onda svaki od igrača ukrašava postavljajući kuglice i lampice. Ne smijemo zaboraviti i darivanje koje se svake godine odvija. Chestovi ispod jelke obično budu puni vrijednih stvari koje darujemo ostalim igračima tj. prijateljima. Blagdani na HCL-u su zakon i svake godine nas igrači iznenade nekom novom zanimljivom kreacijom.

Godina 2013. doćekana je na HCL serveru nešto ranije nego što je trebalo. Igrači su se okupili na inicijativu bivšeg administratora SpacePig-a kako bi se podružili i na neki način dočekali skupa novu godinu. Jesam li spomenuo i vatromet? I to ne bilo kakav vatromet! Najbolji vatromet koji ste možda vidjeli na nekom vanilla serveru! U ovom članku prisjećamo se upravo tog događaja koji se odvio na prvoj sezoni HCL Minecraft servera i to u videu iz perspektive bivšeg igrača TheFireMixo. Osim spektakularnog vatrometa, u videu možete primjetiti kako je izgledala prva HCL vijećnica, kako je bila okićena jelka te neke od starih igrača za koje niste ni znali da su igrali na HCL serveru. Za ona dobra stara vremena obavezno ostavite komentar #tbt u videu za nevjerojatan vatromet i staru ekipu sa servera koju ovim putem pozdravljamo.

https://www.youtube.com/watch?v=89-13oVDxy4