[EVENT] Izbori za gradonačelnika (3 pitanja)

Pred nama se nalaze novi izbori za gradonačelnika HCL Minecraft servera, koji će se održati danas (subota) u 20:00 sati u vijećnici. Prijavilo se ukupno šest kandidata i to: ManOfLegoPetar, Don_Brko, medonja256, zzumche, Safet_Lee i medo_o. Kako nema izbora bez kampanje i medijske pokrivenosti; svakom kandidatu postavljena su tri pitanja čije odgovore možete naći u nastavku.

Update: Novi gladonačelnik je Don_Brko! Čestitamo! U nastavku možete vidjeti broj glasova po kandidatu.

Rezultati:

Pitanja za kandidate:

1. Zašto ste se kandidirali?

ManOfLegoPetar: Htio sam poboljšati zajednicu svojim doprinosima.
Safet_Lee: Kandidirao sam se da medi budem konkurencija, a i da vidim koliko mogu doprinjeti zajednici ako budem nešto više no običan igrač.
Don_Brko: Kandidirao sam se iz zabave, kao sto je i predvidjen opis svakakve igre i roleplaya.
Medo_o: Kandidirao sam se iz razloga što nakon jednog lošeg pokušaja u kojem sam dobio najmanji posto glasova,odlučio sam malo promijeniti politiku i biti bar među prva tri po broju glasova! Naravno lijepo bi bilo da server malo udahne ‘mladenačkog’ duha,malo medinog stila!
Medonja: Zašto ne? :D  Želja za novim iskustvom, malo iz  zezancije i pružit najviše što mogu za ovaj server.
Zzumche: Mislim da bi bio pošten i odgovoran gradonačelnik koji neće zloupotrebiti svoje nove “moći”. Treba nam gradonačelnik koji nikada nije ozbiljan, zar ne? :mrgreen:

 2. Koji je vaš plan rada za mandat?

ManOfLegoPetar: Moj plan za mandat je da server bude bolji nego prije i da se uredi zajednica.
Safet_Lee: Hmm… uređivanje spawna i ukidanje ekonomije na serveru.
Don_Brko: Plan rada , hm. Ovisi o tome sto vijece ima na umu. Svakako bi slijedile nove promjene u poslovima, inovacije na spawnu, ponovno izradjivanje huba i jos puno toga…
Medo_o: Moj plan rada za mandat je pokušat vratiti igrače na server! Ja ne tjeram da se oni vrate,ali sa novim gradonačelnikom (samnom ofc) im možda bude zabavnije! Ja ću se pokušati aktivirati više,tako da ću ako postanem gradonačelnik organizirat neku public gradnju/druženje nešto di bi se mogli zabaviti. Naravno da ako dogovorim sa gradskim vijecem i ako ima negdje nešto slobodno,naravno da će mo napraviti još jednu građevinu!
Medonja: Manje riječi, više djela. Želio bih dovesti server što više u red i vratit aktivnost igrača.
Zzumche: Moj plan rada bi bio suradnja sa gradskim vijećem da pawn popunimo sa par novih zgrada u obliku “eventa” – Dan gradnje na spawnu (nadziran od strane gradonačelnika :) ).

3. U čemu je vaša prednost pred drugim kandidatima?

ManOfLegoPetar: Moja prednost je moje znanje i iskustvo.
Safet_Lee: Punoljetan sam.
Don_Brko: Mislim da prednosti nemam, bio sam cak i banan vise puta, stoga vjerujem da sam cak u losijoj poziciji od ostalih kandidata. Naravno, stosta se desilo i promjenilo u mom zivotu od tada, pa sam odlucio kandidirati se, i pokazati ljudima na sta sam sve spreman.
Medo_o: Moja prednost sam ja :) Nemam neke važne posebnosti zbog kojih bi baš mene trebali izabrat ali ljudi vjerujte mi,vama treba MEDO! Jedan čvrst i odvažan član koji bi pokrenuo server,učvrstio ga! Zato glasajte za mene!
Medonja: Pa nema tu nekakve prednosti,svi smo isti. Neka narod odluči!
Zzumche: Nema prednosti – iskreno i brutalno! Ako se ljudima sviđa moj plan rada (drugo pitanje, neka glasuju za mene).