Intervju igrača – Sarma96

1. Odakle potječe tvoj nick?
Tako me inače zovu u RL, taj sam nadimak dobio prije 7-8 godina, kad sam jako puno jeo sarme. A ova brojka 96 je jednostavno moja godina rođenja jer je samo “Sarma” bilo zauzeto.

2. Od kada igraš Minecraft?
Od Bete 1.5, baš sam počeo igrati kad su došli vukovi.

3. Sjećaš li se svojih početaka i imaš li neku zanimljivu anegdotu?
Hmm, tad sam pratio paulsoaresjr sa YouTube-a, one njegove tutoriale za Minecraft i zapravo sam i gradio kao on jer tad nisam bio baš kreativan.
Prva kula mi je bila na nekom brdu, imao sam priodni bazen jedan malo niže sa kaminom.
A anegdota, hmm, pa ima jedna, kad sam bio admin na jednom serveru, malo smo se zezali sa World edit-om, otišli malo dalje na mapi i odlučili da ćemo raditi kocku 100×100 sa World edit-om.
Svi ostali admini stave neki normalan materijal za tu veliku kocku  a ja budala stavim kaktus, a pošto kaktus ne može biti jedan pored drugoga, jedno 1000×1000 blokova od toga gdje smo mi bili je lagao server nenormalno ili bi crashao. Nije baš nešto za pohvalu :/

4. Što najviše voliš raditi u Minecraftu?
Obožavam graditi srednjovjekovne gradove/sela.

5. Koji je tvoj najbolji projekt do sada?
Imam jedno srednjevjekovno selo napravljeno u creativu, mislim da mi je to najbolje što sam napravio.
Ali mislim da će trenutni projekt sa HCL-a biti bolji.

6. Tko je tvoj uzor u Minecraftu i zašto?
Definitivno Etho. Puno sam naučio od njega vezano za Minecraft,a najviše mi se kod njega sviđa što igra Minecraft zbog užitka a ne zbog zarade( YouTube ).

7. Može li te nešto naživcirati u igri?
Ah, puno toga, osim griefera i cheatera, trenutno postavljanje trupaca i bug kad zapneš u bloku me naživciraju da mi jednostavno dođe da ne igram Minecraft slijedeća 3 dana.

8. Da možeš, što bi izmijenio u Minecraftu?
Da prvo piše “Multiplayer” pa onda “Sigleplayer” u početnom izborniku. Šalim se, nebih ništa mijenjao, sviđa mi se kako Minecraft napreduje i želio bi da tako i ostane.

9. Što trenutno radiš na HCL serveru?
Evo nedavno sam započeo novu bazu pa sad stalno to radim (manje, više) i planiram ovih dana uzvratiti udarac onoj dvojici razbojnika (djZzum).

10. Igraš li nešto osim Minecrafta?
Ovih dana baš kopam krumpire na “Farming Simulator 2013″ i čekam da krenem klat Amerikance u “Assassins Creed 3″.