Mrvice #3 – tjedni pregled novosti

Kada se osvrnemo na proteklih sedam dana na serveru možemo slobodno reći kako su oni bili veoma radno i ekonomski aktivni! Mali shopovi na spawn-u bili su pun pogodak i danas ih brojimo preko deset. Shopovi su besplatni i smiju sadržavati samo dvije škrinje. Također, na cijelom spawn otoku posađena je šuma kako bi se u nedostatku zgrada popunio malo prostor.

Zainteresiranost za gradnju na Funland otoku je velika. Na otoku svakim danom niču nove građevine i atrakcije. Veselimo se eventima koji uskoro dolaze. Punom parom gradi se i u nether-u gdje nekolicina članova uređuje Nether fortress-e kako bi se ubrzalo dobivanje glavi wither skeletona. Nekolicina članova morala je zatražiti i pomoć prilikom ubijanja wither boss-a, dežurni spasitelj bio je naš novi član VansCRO. Uredništvu našeg tjednika pridružio se ericsson. Novi broj tjednika je na štandu na spawn-u, cijena je jedan  blok željeza.

Ukoliko želite vidjeti kako napreduju naši vrijedni graditelji posjetite temu na forumu ili posjetite stranicu snimatelja na portalu.

Na portalu je uploadana i nova karta servera u kojoj su označene sve baze od igrača.