Mrvice #4 – tjedni pregled novosti

Nakon gotovo dva tjedna, BABA rudarenje turnir koji je organizirao djPtica bliži se kraju. Sudjelovalo je 11 igrača i nakon puno rudarenja i nekih sitnih problema, u velikom finalu susret će se Sh1zuka i djPtica. Pobjednika očekuje veoma bogati nagradni fond, brojimo po nekoliko stackova raznih vrijednih ore-ova i ostalih materijala koje su dosad u turniru iskopali igrači. Tijek turnira i rezultate možete pogledati ovdje, dok video svakog rudarenja možete pogledati na forumu. Finalistima želimo puno sreće i želimo napomenuti kako nam uopće nije sumnjivo što je organizator u finalu!

Ove subote naš najpopularniji i najgledaniji youtuber zzumche održao je specijalni livestream na serveru povodom proslave 5,555 pretplatitelja na njegovom kanalu. Ukoliko ste propustili livestream na twitchu, možete ga pogledati na zzumchetovom youtube kanalu.

Tko je bolji graditelj, ManofLegoPetar ili Gringo_Okocha10? Odgovor na ovo pitanje saznati ćemo uskoro jer se upravo njih dvoje natječu tko će bolje i ljepše sagraditi Erebor poznatiji kao “Lonely Mountain” iz filma Hobbit.

Za sve ljubitelje PvP-a na serveru otvoreno je posebno mjesto pod nazivom Badlands na kojem se slobodno možete ubijati i krasti od drugih. Badlands čini jedan biome i nalazi se u staroj javnoj pustinji.