Mrvice #5 – tjedni pregled novosti

Imamo pobjednika BABA rudarenja! Veoma zavidnu i bogatu nagradu osvojio je Sh1zuka koji se u velikoj završnici susreo s djPticom, organizatorom ovog eventa. Završnicu, a i sve ostale susrete i rudarenja možete pogledati forumu, dok samo rezultate možete pogledati ovdje. Hvala svima koji su sudjelovali, a posebne čestitke idu pobjedniku te organizatoru natjecanja za jedan dobar i zabavan event.

Na spawn trgu otvoren je automat gradskog vijeća ili “vending machine” na kojem za sitan ulog možete dobiti jako vrijedne nagrade kao što je OL (lapiz ore) koji je na serveru službena valuta za trgovanje s gradskim vijećem. Automat se samo privremeno nalazi na trgu, a uskoro se seli u Funland gdje će biti konkurencija ericssonovoj slot mašini.

Proteklog tjedna zabilježen je velik broj smrti na serveru što je neuobičajeno jer je PvP zabranjen. Riječ je naravno o novootvorenom Badlandsu, posebnom mjestu gdje je jedino dozvoljen PvP i gdje je dozvoljeno praviti zamke ostalim igračima. Igrači koji se vole boriti to su iskoristili za zabavu te su bili pošteni i svakom ubijenom igraču vratili sve njegove stvari iako imaju puno pravo uzeti ih. Jedina pravila borbi u Badlandsima su da nema uništavanja nether portala te da nema ubijanja izvan biome-a.