Mrvice #8 – tjedni pregled novosti

Stiglo je proljeće, počeli su praznici i naša oba servera puna su igrača što je svima drago vidjeti. Ovoga tjedna vanilla server ne kaska za bratskim FTB serverom. Od važnijih administrativnih novosti valja napomenuti kako je naš minecraft podforum bogatiji za još jednog moderatora, veterana djPtice. Također, djPtica će zamijeniti Shicka93, koji je najavio odsutnost, te se brinuti o tehničkoj strani vanilla servera. Čestitamo i nadamo se da neće biti puno problema s kojima će se morati baviti.

Na dobroj staroj vanilli ovoga tjedna bilo je malo više prometnije što se tiče prisutnosti igrača. Uvijek vjeran VansCRO malo odmara od gradnje vijećnice i nastavlja uređivati svoju bazu, dok se Gringo_Okocha10 vratio sa drugog planeta (FTB) te malo uređivao pristupni tunel u netheru. Na proljetno uređivanje baza upustili su se i drajo123, medonja256, rewqa123 te već standardna noćna ptica na serveru, CroGalaxiMiner.

Na modiranom serveru vratio nam se stari poznanik, nekadašnji član vanilla servera, TheFireMixo. Mnogi igrači i dalje uživaju u količini i raznolikosti modova. Dok neki istražuju druge svjetove, drugi se bave pravljenjem razno raznih mašina i strojeva, automatizacijom procesa, breedanjem pčela, magijom, itd. Sarma96 započeo je gradnju prvog shopa na spawnu, šuška se kako će prodavati charcoal. Don_Brko ovoga utorka održati će livestream specijal povodom 1000 pretplatitelja na youtubu. Više informacija možete pronaći na njegovom kanalu.

Također, ovog utorka u 20:00 na FTB serveru održat će se event Lov na zmaja, ovoga puta sa zanimljivim pravilom nošenja samo slabog oklopa i oružja. Nadamo se kako neće biti previše smrti te očekujemo dobru zabavu. Ako želite znati više o događanjima na serveru pratite naš minecraft podforum.