Novosti sa servera

Pozdrav svim čitateljima Minecraft HCL portala. Kao što možete vidjeti ponovno smo se aktivirali s pisanjem članaka na portalu, tako da uskoro možete ponovno očekivati razne obavijesti sa vanilla servera, modiranog servera te opčenito, Minecrafta. Uz ponovno pokretanje tjednog pregleda događanja na serveru možete očekivati i intervjue igrača te obilazak baza sa vanilla servera. Za prvu ruku, donosimo vam par obavijesti iz naše zajednice.

Nakon ostavke ArMeeniusa na mjestu moderatora foruma i administratora servera tu dužnost je od nedjelje preuzela moja malenkost, BartZG. Igrač sam servera već dvije godine i izuzetna mi je čast voditi server sa ovako velikom tradicijom i drago mi je što se pridružujem adminskom dvojcu djPtici i Sh1zuki. Nadamo se kako ćemo što bolje obavljati naše dužnosti te kako nećemo razočarati našu zajednicu. Također, jedno veliko hvala, serverskoj legendi ArMeeniusu na svemu što je napravio za ovaj server! Vjerojatno, jedan od njegovih najboljih radova je Public iron farma sa prošle mape vanilla servera. Nadamo se da ćeš i dalje ostati uz nas.

Prijave za server koje su trebale trajati do kraja 8. mjeseca su zatvorene zbog nemogučnosti glasanja članova žirija. Svi oni koji su se prijavili i dalje su u igri za ulazak u server i bilo bi poželjno da prate temu na forumu. Od dosadašnjih prijava, upao je tek jedan igrač kojem ovim putem želimo dobrodošlicu na server, riječ je o igraču MrFalcco.

Na vanilla serveru se trenutačno održava akcija Pozovi prijatelja u kojoj svaki igrač servera može pozvati na server bez ikakvih obaveza. Samo ga treba predstaviti te dati obečanje kako će on i prijatelj, pokušati biti što aktivniji na serveru.

Od Minecraft novosti treba napomenuti kako je izašla 1.8 prerelease1 verzija te kako uskoro možemo očekivati cijelu 1.8 verziju. Također, jako bitna novost je kako je Minecraft developer Dinnerbone ponovno preuzeo kodiranje bukkit-a kojeg koristi i naš server. S obzirom na to kako je Dinnerbone autor bukkita te kako je imao veliku ulogu u stvaranju 1.8 verzije Minecrafta, nadamo se kako će se bukkit verzija brzo update-ati te kako ćemo ju što prije zaigrati na serveru.