Novosti – server i portal

Opet u funkciji! Neko vrijeme nismo bili u mogućnosti pisati novosti na portalu pa tako možda niste znali da je server od 22.07. u invite-only formatu što znači da vas netko od aktivnih igrača sa servera mora preporučiti. O primanju novog člana odlučuju svi igrači na sastanku, više o tome saznaj na forumu. Na serveru je održan Ultrahardcore turnir – druga sezona. Ovoga puta igrači su odlučili igrati u timovima od po troje igrača a tko je s kim igrao, kakva su bila pravila i više informacija saznajte klikom na LINK. Sve perspektive možete pogledati na njihovim YouTube kanalima a na portalu pronađite sve playliste druge sezone za lakše praćenje druge sezone UHC turnira. 😉

Dali ste znali da neki od igrača imaju YouTube serijal na vanilla HCL serveru? HCL Let’s play je mjesto na portalu gdje možete vidjeti tko snima na serveru. Ne igrate na HCL-u ali snimate Minecraft videe? Pogledajte promocije kanala i pošaljite vlastiti tekst  privatnom porukom na forumu (primatelj “NOT GOOD”) kako bi na portalu sasvim besplatno istaknuli vaš kanal/video. Gradski list će u slijedećem broju novina imati mini kviz uz ostale redovne rubrike. Ovih dana očekujte event na serveru, sastanak i novo suđenje a novi render mape dolazi uskoro pa se mole svi igrači da pošalju koordinate baza ako još nisu.

Znate dizajnirati? Traži se osoba koja bi napravila novi header dimenzija 990×200 sa logom “HCL Minecraft community”. Na slici ne trebaju biti igrači, može biti nešto vezano za Minecraft. Možete dodati potpis/watermark i možemo vam ponuditi reklamu na forumu i portalu u obliku jednog posta. Za sve upite i informacije kontaktirajte: NOT GOOD ili SpacePig.