Promocija kanala – ScopeoutFPS

Nakon dugo vremena, ponovno promoviramo naše igrače koji igraju na serveru te snimaju za youtube. Ovoga puta će nam se predstaviti jedan od poznatijih igrača vanille Minecrafta iz Hrvatske, stari-novi igrač na serveru, ScopeoutFPS. Slobodno, posjetite njegov youtube kanal i provjerite kako mu ide na serveru.

ScopeoutFPS mi je ime, 20 godina imam i iz Slavonskog Broda sam. Snimati sam krenuo prije više od 2 godine. Krenuo sam snimati jer mi se Minecraft svidjela kao igra i htio sam napraviti tutorial na domaćem jeziku jer tako šta nije postojalo. Dobio sam puno podrške na sve strane pa sam tako i nastavio, u ono vrijeme nisam imao koga pitati za upute pa sam sve sam morao učiti, zato sam tad loše snimao, što komentiranje što rendanje.

Danas smatram da sam 80% bolji nego prije 2 godine, prošao sam sve u Minecraftu što se proći može, od Admina, moderatora, pvp servera, mini igri, roleplay, creative servera itd.
Najviše volim igrati čistu vanillu, onako kako je Minecraft zamišljen da se igra. Kad god imam slobodnog vremena nastojim snimiti neku epizodu, evo za vrijeme pisanja ovog imam na kanalu nekoliko serijala sa servera, sa singleplayer svijeta i ne samo Minecraft, ima tu i Worms, The Walking Dead, League Of Legends itd.
Svašta sam probao u te 2 godine a danas igram na HCL-u i aktivno snimam, vjerovatno tu budem snimao jako dugo. Navratite na kanal i pošaljite mi poruku podrške ili kritike, sve volim!

Vidimo se na Youtube! 🙂